Image

'Positiviteit en enthousiasme in het team van grote invloed op de kinderen'

Het afgelopen halfjaar heb ik mijn eindstage binnen Codenz mogen lopen, ik werd warm ontvangen en kreeg de juiste vrijheid en begeleiding. Dit zorgde ervoor dat ik mij volwaardig lid van het team voelde en ook zo gezien werd door andere collega's.

Het team staat open voor vernieuwing van onderwijs, hierbij is veel samenwerking tussen de leerkrachten. Elkaars talenten worden hierbij optimaal benut. Door deze positieve ervaringen heb ik erg veel plezier in mijn werk. Ik kan de positiviteit en het enthousiasme wat ik ervaar vanuit het team en directie delen met de kinderen uit mijn klas. Zij voelen zich hierdoor gezien en gewaardeerd, hieruit volgen mooie ontwikkelingen bij de kinderen. Als team weten we wat we aan elkaar hebben. Ik ben van mening dat deze 'teamspirit' positief bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Aankomend schooljaar blijf ik binnen de stichting werken omdat ik mij erg thuis voel in het team, mijn visie past bij de visie van de stichting en wil ik de kinderen in de zone van naaste ontwikkeling blijven brengen door verwachtingen te stellen.